مشاوره حقوقی رایگان - مال مسروقه

سلام من یه شاکی داشتم برای سرقت امروز جلسه دادگاه داشتیم دفتردار قاضی گفت بهتره رضایت شاکی بگیری و بدون رفتن تواتاق قاضی حلش کنی منم رضایت شاکی گرفتم مبلغی به کارتش زدم و دفتردار یه نامه نوشت که رضایت بی قیدو شرط شاکی و منوشاکی امضا کردیم پیش خود دفتردارگذاشتیم و قرارشد یه ابلاغیه بیاد که من پرونده ام مختومه شده من رسید جابه جایی پول و دستم دارم دفتردارقاضی هم گفت به هیچ عنوان نگران نباش قاضی پای رضایت امضا میزنه و ابلاغیه مختومه شدن پرونده میاد براتون من یکم فکرم درگیره استرس دارم ایا این اقا میتونه باز ازمن شکایتی کنه ؟؟؟؟

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه رضایت ایشان در پرونده ثبت گردیده باشد جای نگرانی نیست

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر همیشه بهتر هست رضایت خودرا محضری یا ازطریق لایحه شاکی به دادگاه ارسال میکردن
درمجموع جای نگرانی نیست

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، اگر زیر بیست میلیون تومان بوده ارزش مال مسروقه ، با رضایت شاکی پرونده مختومه شده و امکان شکایت مجدد نیست

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

رضایت بدون قید وشرط است و قابل پس گرفتن نیست.

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

نگران نباشین پرونده مختومه میشه