مشاوره حقوقی رایگان - حق دیدار فرزند

در توافق نامه طلاق قید شده دیدار فرزند هر هفته روز پنج شنبه ساعت 6عصر تا جمعه 6عصر میباشد ولی مکان قید نشده و همسر سابقم ( پدر فرزندم ) روز جمعه ساعت 3 عصر برای دیدار درب منزل پدرم با مامور مراجعه میکند و اظهار دارد که بچه رو تحویل نمیدهند و در طی یکسال اخیر 4 گزارش 110 را دارد که روز جمعه مراجعه کرده و اخیرا پیام داده که با گزارشات 110 حکمی مبنی بر اینکه هر زمانی که میخواهد فرزند را ببیند ... آیا این حکم بدون اطلاع مادر صادر میشود ؟؟ و برای دیدار قانونی چه کاری میشود انجام داد ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. حکم بدون رسیدگی دادگاه و ابلاغ به شما صادر نمیشود. در صورتیکه شماره تلفنی که به سامانه ثنا اعلام نموده اید فعال باشد. ابلاغیه ارسال میشود.