مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پیگیری تخلیه مستاجر در ایام تعطیلی؟

سلام من یک مستاجر دارم که 4 ماهه منزل من را اجاره کرده و در اجاره نامه قید شده که حق استعمال مواد مخدر و دخانیات را ندارند ولی از همان اول دخانیات استعمال میکند و مزاحمت های زیادی هم از جمله صدای بلند موسیقی و اضافه شدن یک نفر که معلوم نیست چه کاره است و کرایه را هم نامنظم پرداخت میکند و به اخطارهایی هم که میدهم اصلا توجه نمیکند. ایا با توجه تعطیلی ادارات میتوان اقدامی کرد و ایا پیامک دادن میتواند جنبه قانونی داشته باشد. و بعد از باز شدن ادارات چگونه و از کدام مرجع پیگیری کنم؟ ممنون از راهنمایی که میفرمایید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام ضمانت شرطی که برای عدم استعمال دخانیات گذاشتید چه بوده؟ یعنی در قرارداد ذکر کردید که اگر استعمال دخانیات صورت گرفت مستاجر باید چه کاری انجام دهد؟ جریمه می شود؟ اجاره فسخ می شود؟

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

فسخ قرارداد به صلاح شما نیست
با ایشان سازگاری کنید تا پایان قرارداد اجاره