مشاوره حقوقی رایگان - درمورد صیغه موقت لطفا کمکم‌کنید

سلام
خسته نباشید
یک سال پیش با اقایی صیغه محرمیت خوندیم ولی ثبت نکردیم چون ایشون متاهل بودن ولی 4 سال از همسر و پسرشون جدا زندگی میکردن و قبلش من نمیدونستم
صیغه ی محرمیت تو خونه خوندیم بنده باکره بودم و گواهی سلامت بکارت از پزشکی قانونی دارم و توسط ایشون ازاله بکارت شدم
حالا ایشون بعد از چندین بار کتک زدن منو ول کردن و رفتن و از همه جا بلاکم کرده و فقط چنتا پیام فرستاده که خودمو خانوادمو تهدید کرده زن اولشون هم همه چیزو فهمیدن
من الان چطور میتونم از ایشون شکایت کنم؟ شغل اقا کاراموز وکالت هست تورو خدا کمکم کنید
ایا میتونم برای ازاله بکارت یا هرچیز دیگه ای ازش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.شماهمسر شرعی ایشان بوذید وظاهرا بذل مدت نمودند.شما فقط مستحق مهریه معینه درهنگام صیغه می باشید.اگردزهنگام عقد موقت,شرط عدم دخول نمودید,بادخول,شما مستحق مهرالمثل هستید واگرشرط عدم ازاله بکارت نمودید,ا ازاله بکارت,مستحق ارش البکاره میگردید.