مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب کارفرما

با سلام بنده از کارفرما که شخص حقیقی هست شکایت کردم بابت حق و حقوقم ورای گرفتم الان اگه طرف حق و حقوق من رو که تو رای اومده ندهد میتونم حکم جلبش رو بگیرم چون شخص حقیقی هست و اسم یک نفر تو رای اومده ؟واینکه چطور میتونم حساباش رو معرفی کنم و ببندم من که نمیدونم کدوم بانک ها حساب داره آیا قاضی نامه میدهد برم در بیارم حساباش رو؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله به اجرای احکام بروین توقیف به بانک مرکزی میزند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور حکم از اداره کار و قطعیت رای شما به دفتر خدمات قضایی مراجعه می کنید و درخواست صدور اجرائیه می دهید بعد از ثبت پرونده در دادگاه به کارفرما ابلاغ می شود سپس بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه شما می توانید به شعبه دادگاه مراجعه کنید و با اخذ کپی اجرائیه و نامه شعبه به اجرای احکام مراجعه و تشکیل پرونده بدهید.
بعد از ثبت پرونده در شعبه اجرای احکام می توانید درخواست توقیف اموال بدهید که خودشان حساب های بانکی را استعلام می کنند.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام .
پس از قطعیت جهت اجرای حکم پرونده له اجرای احکام حقوقی ارجاع خواهد شد و استعلام سه گانه شمال حساب‌های بانکی و اموال ثبتی و خودرو با درخواست شما انجام شد و درصورت عدم دسترسی به اموال امکان درخواست و صدور برگ جلب وجود دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام
بعد از صدور حکم از اداره کار و قطعیت رای شما به دفتر خدمات قضایی مراجعه می کنید و درخواست صدور اجرائیه می دهید بعد از ثبت پرونده در دادگاه به کارفرما ابلاغ می شود سپس بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه شما می توانید به شعبه دادگاه مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا تقاضای صدور اجرائیه نمایید و اگر تادیه نکردند امکان توقیف حساب و النهایه جلب وجود دارد