مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تنظیم سند ملک

با سلام و عرض ادب خدمت استادان گرامی بنده یک واحد آپارتمان به شخصی فروختم و تحویل دادم ولی برای پایان کار و تنظیم سند به زمان بیشتری نیاز داشتم و در تاریخ تنظیم سند نتوانستم در دفتر اسناد حاضر شوم و خریدار از بنده شکایت کرده و طبق مبایعه نامه ادعای خسارت کرده آیا راهی وجود داره بدون خسارت دادن از دادگاه وقت گرفت؟
ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
تراضی با خریدار در مبلغ خسارت یا حکم دادگاه به خسارت.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخ در نظر سنجی شرکت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه طبق قرارداد حکم به پرداخت خسارت خواهد داد مگر اینکه دلیل موجهی جهت تاخیر به شعبه ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست رضایت طرف مقابل را بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادگاه طبق قرارداد حکم به پرداخت خسارت خواهد داد مگر اینکه دلیل موجهی جهت تاخیر به شعبه ارائه دهید