مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم سند مسکونی وکالتی

سلام وقتتون بخیر
منزل مادربزرگ پدری من از متروکه های زمان طاغوت بوده و صاحب قبلی بعد از انقلاب اسلامی از ایران رفته و بعد ما ساکن شدیم ولی الان سند نداریم
چند سال پیش عموی بزرگ من از همه ی برادرهاش وکالت گرفته که تنظیم سند رو انجام بده و اظهار میکنه که دولت زمین رو به نفع خودش ضبط کرده
ولی من حس میکنم سند رو به نام خودش زده (از سمت دولت هیچ اخطاریه ای مبنی بر تخلیه نیومده)
چطور میشه پیگیری کرد الان سند به اسم کی هستش؟
همینطور اگه سند رو به اسم خودش زده باشه امکان پس گرفتنش هست؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علیه سایر وراث تقسیم ترکه مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام این ملک ها توسط ستاد اجرایی فرمان امام مصادره خواهد شد و سند به نام ستاد صادر خواهد شد و
و اگر منزل دارای پلاک ثبتی باشد میتوانید به اداره ثبت مراجعه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سند زده باشد میتوانید از طریق اداره ثبت اسناد محل وقوع ملک استعلام مالکیت و سوابق ثبتی ملک را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت می توانید پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با حس و ظن و گمان امکان اثبات ادعا میسر نیست باید دلیل داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این زمین در تصرف شما به عنوان ورثه بوده دولت نمی‌تواند حقوق شما را نادیده گرفته باشد و شما میتوانید وکیل بگیرید و به حق و حقوق خود برسید و اگر عموی شما سند زده باشد میتوانید از طریق اداره ثبت اسناد محل وقوع ملک استعلام مالکیت و سوابق ثبتی ملک را نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما وکالت محضری و بر اساس وکالت حق نقل و انتقال ملک حتی به شخص خود یاشخص دیگری را نموده باشید امکان نقل و انتقال به نام ایشان اگر بر خلاف مصلحت وغبطه منتقل شده قابل برکشت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره ثبت استعلام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای پیگیری سابقه ثبتی به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید.
اگر عموی شما سند را فقط بنام خودش گرفته باشد می توانید ابطال سند را بخواهید