مشاوره حقوقی رایگان - عفو رهبری

با سلام، اینجانب بابت ترک انفاق کیفری محکوم به 13ماه حبس شده ام که در حال سپری حبس هستم، می خواستم بدونم آیا عفو رهبری مبعث و نوروز 99 با وجود شاکی که همسرم هست به من تعلق میگیرد،؟
و هم چنین بعد از 13ماه حبس در پرونده دیگر بابت اتیان سوگند کذب 6ماه حبس دادن به من، به این صورت که بابت 13ماه حبس بعد از گذشت 4روز از حبس قاضی رای خود را تبدیل به پا بند کرد و از زندان بیرون آمدم، و بعد اینکه 6ماه حبس جدید آمد پابند را از من گرفتن و بابت این 6ماه به زندان رفتم الان در خواست تجمیع پرونده ها داده ام،سوال یک، آیا قاضی با پا بند موافقت میکند؟
سوال 2.
آیا عفو رهبری به من تعلق میگیرد؟