مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن پول پیش

سلام وقت بخیر بنده 2سال مستاجر بودم که 1ماه مونده به پایان قردادصفحه کابینت کنار سینک توکار باد کرد که مالک کابینت ساز اورد هزینه تعمیرش گفت3تومن تعویضش5تومن میشه ولی صابخونه رفته سینک نو روکار خریده کار گذاشته و حالا کل هزینه سینک نو با نصبش میگه7تومن از پول پیش کم کرده نمیده.میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از پول پیش نمی تواند کسر نماید، می بایست از طریق کارشناس رسمی و تقاضا به شورای حل اختلاف تقدیم نمایید ، موضوع ودیعه جدای این است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
ودیعه ارتباطی به این مساله ندارد