مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

موقع تنظیم شکایت اسم کوچیک متشاکی را اشتباه چاپ کردند.وپرونده منع تغیب خورد.اعتراض زدم بازهم منع تغیب خورد.ازنوشکایت جدید وصحیحتنظیم کردم.نگرانم پروندبازبه همون شعبه ارجاع بشه وقاضی متوجه بشه.نمیدونم تاثیرمنفی داره یاخیر.اصلا امکانش هست درخواست کنم پروندبه فلان شعبه ارجاع نشه.یا این اختیاررراهیچ متشاکی نداره؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر چنین درخواستی نمی توانید داشته باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هیچ یک از طرفین دعوا، اختیار تعیین شعبه را ندارند و این امر توسط واحد ارجاع صورت می‌گیرد.

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

شاکی بایستی مشخصات صحیح متهم را اعلام کند عواقب آن برعهده شاکی می‌باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ربطی ندارد این بار درست کردید رسیدگی می کند