مشاوره حقوقی رایگان - دیه طول درمان

باسلام پزشک قانونی برای همسرم دوتا دو ماه یعنی کلا 4ماه طول درمان نوشته شغلی ندارد وخانه دار است آیا جدا از دیه می‌تواند بابت طول درمان هم اعلام شکایت کرد و این که جراحاتش بابت تصادف بوده است ومن راننده مقصر بودم و میخواهم از بیمه ماشینم استفاده کنم. ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری خسارات مازاد بر دیه قابل مطالبه است
مطابق قاعده لاضرر و مسؤلیت مدنی امکان مطالبه خسارات وارده وجود دارد

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

اینکه جدا از دیه بتوانید تقاضای خسارات ناشی از جرم را هم بکنید، بین قضات اختلاف نظر است؛ برخی قضات رأی می‌دهند و برخی دیگر تقاضا را رد می‌کنند.