مشاوره حقوقی رایگان - تعیین ديه و دیه طول درمان

سلام وعرض ادب وخسته نباشید خدمت استادن گرامی
جراحت بخیه شده( داميه) زیر ابروی راست
خراشیدگی های متعدد ثلث ابتدایی میانی وانتهای سطح داخلی بازویی چپ جمعا (3حارصه)
خراشیدگی های متعدد ثلث ابتدایی میانی وانتهای سطح داخلی ساعد چپ (جمعا حارصه)
خراشیدگی سطح خلفي آرنج چپ وقدام زانویی راست وچپ وقدام ثلث میانی ساعد راست( جمعا4 حارصه)
خراشیدگی پهلویی راست( یک حارصه)
یک ماه طول درمان نوشته
وآیا نظری دوم با این جمع می‌شود یا فقط نظریه دوم لحاظ میشود

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به محاسبه دقیق از اجرای احکام دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد و نظر آخر ملاک خواهد بود