مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت دفتر

سلام خسته نباشید

من بابت استرداد طلا دادخواست دادم و الان در نظارت دفتر هست فقط مدارکم استشهادیه محلی هست خواستم بدونم میشه اسکرینشات وصوت ضبط شده رو در قبل رسیدگی ارائه بدمو چگونگی ارائه رو لطف کنید ممنونم از شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. بله. رو فلش بریزید ونحوه ارسال ااز طریق دفتر خدمات قضایی سوال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
لایحه دفاعیه تنظیم و ضمیمه لایحه ،
مدارک و اسناد را برای مرجع قضایی ارسال نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله اگر پیامک هست از طریق داذگاه درخواست استعلام کنید ولی اگر شبکه مجازیست و هنوز اکانتش را پاک نکرده بدون اینکه طرف دیگر متوجه شود تامین دلیل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون دادگاه تنها به دلایلی رسیدگی خواهد نمود که در ردیف خواسته در دادخواست توسط خواهان عنوان شده‌ باشد.