مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن پرونده توسط کارمند شهرداری از کامپیوتر

سلام بنده ازهمسایه خودبه بابت گذاشتن درب غیرمجازکارشناسان شهرداری امدندوباتکمیل پرونده برندشهرداری پیگیرشدم گفتندرفته ماده 100بعدرفتم گفتند تخریبامده گفتندبرودادکاه شکایت کن زودهنگام شودحل رفتم شهرداری کلا پرونده‌ام نیست چکاربایدکنم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اینکه پرونده شهرداری گم شده رو مانمیدونیم وضعف شهرداری است شما یک تامین دلیل اول از شورا حل اختلاف بگیرید ومستند به آن شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از شهرداری و دبیر کمیسیون ماده صد و طرف به دادگاه شکایت کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام رای که دارید با رای ، اعتراض خود را به دیوان ارسال کمید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به پیگیری و ممارست در این زمینه اقدام بفرمائید.