مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو

سلام. من یه ماشین فروختم به یه اقایی تو قولنامه هم ذکر کردم که ماشین صحیح و سالم و بدون ایراد تحویل خریدار شده. هنوز هم سند بنامش نشده بود. بعد از چند روز خریدار، ماشین رو قولنامه‌ای فروخته بود به یه طرف دیگه. و به من گفت بیا سند رو بزن بنام خریدار جدید. منم سند رو زدم بنام خریدار جدید.
حالا خریدار جدید میگه ماشین عیب و ایراد داره و منو مقصر میدونه
از لحاظ قانونی مقصر من هستم یا کسی که ماشینو بار اول قولنامه‌ای فروختم بهش؟

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ایشان میتوانند ادعای خودشان را بر علیه هر دوی شما مطرح کنند ولی احتمال موفقیتشان زیاد نیست.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

خیار عیب به محض فاش شدن عیب فوریت دارد
فوریت عرفی است
هر شخص می تواند به ید قبلی خود مراجعه نماید
البته در فرض سؤال از نظر سند رسمی شما طرف مستقیم مدعی هستید و می تواند علیه شما اقدام نماید
حق جلب نفر میانی بعنوان ثالث به دعوی برای شما محفوظ است

اگر متوجه معنی کلمات و در نتیجه متوجه پاسخ نشدید باید مستقیماً با یکی از همکاران وکیل تماس بگیرید تا شفاهاً برای شما توضیح بدهند