مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

باسلام و خسته نباشید. من و خانمم بین دو شاهد برگه ای امضا کردیم که به صورت توافقی از هم جدا بشیم و من در قبال مهریه تنها منزل مسکن مهری که دارم را به ایشان بدم ولی من این توافق را قبول نکردم و همسرم نیز به تمکین محکوم شده الان سوالم اینه که بخاطر اون برگه میتونن ثابت کنن که منزل بنده جزو مستثنیات دین حساب نشه در حالی که تنها دارایی بنده هست که به نام من هست. ممنون میشم زود پاسخ بدین

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر در ان مسکن زندگی میکنید نمیتواند ولی اگر در جای دیگری زندگی میکنید میتوانند اقدام کنند.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه در همان منزل سکونت دارید جزء مستثنیات دین است