مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به طلاق

با سلام،بند 16 سال سن دارم ازدواج بنده با همسرم یک ازدواج به خواست پدرم بوده و من هیچ علاقه ای. به همسرم نداشتم همون اول دچار اختلاف شدیم من خونه بابام اومدم بعد همسرم رفت دادگاه و شاکی شد که زنم خانه را ترک کرده و بنده به دادگاه نرفتم و اون الان دوباره ازدواج کرده و به من میگه نه طلاقت میدم و نه باهات زندگی میکنم تا اخر عمر ایا من می توانم درخواست طلاق بدم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر همسر شما حکم الزام به تمکین شما را أخذ نموده و در نهایت گواهی نشوز را دریافت کرده باشد مجاز به ازدواج مجدد بدون اذن شما خواهد بود.
اگر شما عسر و حرج خود را به هر طریقی ثابت نمائید می‌توانید نسبت به طلاق اقدام بفرمائید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به علت عدم تمکین احتمال دارددادگاه اجازه ازدواج مجدد داده باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول دادخواست نفقه و مهریه کنید بعد هر سال دادخواست طلاق بدهید با بذل که

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات عسر و حرج بله به جهت اخذ نشوز توانسته ازدواج مجدد بگیرد حقوق مالی خود را مطالبه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم با وجود ازدواج مجدد مرد می‌توانید درخواست طلاق دهید �ن آنکه می‌توانید اظهارنامه برای تمکین ارسال و درخواست نفقه و تهیه مسکن را از ایشان داشته باشید

پرنیان ادهمی

سرکار خانم پرنیان ادهمی :

میتونید ولی خیلی زمان بر هستش طلاقتون

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

با توجه به شرایطی امکان پذیر است.

مریم روحی

سرکار خانم مریم روحی :

درود مطالبه مهریه داشته باشید ضمن اینکه حکم قبلی را به وکیل نشان دهید

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

بله با اثبات عسر و حرج می توانید
در ضمن میتونید اظهارنامه بدید و بگید من میخوام برگردم و مهریه و ... را مطالبه کنید و سپس توافق بر طلاق را اخذ کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

باتوجه به اینکه شما از وی تمکین نکرده اید و در منزل مشترک حضور پیدا نکردید دادگاه به وی اجازه ازدواج مجدد داده است اما اتفاقا شما میتوانید از همین مطلب استفاده نموده و تقاضای طلاق نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر مدرک جهت اثبات ادعای خود دارید ارائه دهید و به دلیل ازدواج مجدد زوج طلاق بگیرید ولی اگر مدرک ندارید بهتر است یا عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید تا در دادگاه اقرار به ازدواج کند سپس به دلیل ازدواج زوج می توانید دا‌دخواست طلاق بدهید.