مشاوره حقوقی رایگان - مستاجر

سلام و خسته نباشید. من برج 7 سال 98 خونه ام رو اجاره داده ام ولی مستاجرم کرایه واریز نمیکند و میگوید قصد خالی کردن تا اخر هم ندارم به گفته همسایه ها و شواهد بیرون منزل به خونه خسارت وارد کرده من اقدام کردم سه ماه بعد از ندادن کرایه حکم قضایی رو فرستادم تا 40 روز مهلت دادن ولی بعد از 40 روز من رو به بعد سال حواله کردن و گفتند که بزار سه ماه دوم هم پر که شد یعنی 10 فروردین بیا تا حکم سه ماه دوم هم بزنیم و بعد حکم جلب بدیم الان با این موضوع بیماری ایا دستم به جایی بند هست از کار بیکار شدم تعدیل نیرو کردن و اخر سال دیگه قرارداد کاری نبستند حالا خودم هم مستاجر هستم و با کلی قسط وام نمیدونم میتونم این اقارو از خونه ام بلند کنم یا نه و در ضمن پول پیش ایشون تموم شده و از این برج یعنی رایگان از منزل استفاده میکنند خیلی ممنون. خواهشا اگر راهکاری هست بفرمایید واقعا دستم به جایی بند نیست و خودم با دو تا بچه بد گره به کارم افتاده

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.بله میتوانید مورد احاره را تخلیه کنید البته زمان بر است .