مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام
بنده در روستا دارای منزل مسکونی قدیمی مخروبه و یکباب اسطبل 50 متری که آماده سقف زنی بوده، و حدودا 2000 متر زمین، که عموی بنده با بیل مکانیکی اقدام به تخریب اسطبل و از بین بردن اثار مالکیت نموده حال با توجه به اینکه در روستا ما هیچ یک از خانه ها مدرکی دال بر مالکیت ندارن چون پدرم قبل از پدرش فوت شده با یک برگ انحصار وراثت ادعای مالکیت می نماید در صورتی که اهالی روستا برای بنده گواهی نموده اند که ملک متعلق به پدرم بوده و بعد از ان به بنده رسیده است لازم به ذکر است شکایت کردم و دادستان دستور تحقیقات محلی دادن و کلانتری نیز به روستا مراجعه و اهالی ابراز داشته اند که ملک متعلق به پدرم بوده و الان در تصرف بنده میباشد خواهشمندم راهنمای بفرماید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام شما میتوانید شکایت تخریب مطرح نمایید , همچنین برای اخذ سند به نام خود اقدام کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام از آنجا که پدر شما زودتر از پدر بزرگ مرحوم شدند به پدر بزرگ شما ارث می رسد و وقتی که پدر بزرگ شما مرحوم شدند این ارث به سایر وراث(عمو) منتقل شده است. اما همانطور که همکار محترم توضیح دادند عموی شما اجازه تخریب ندارند.