مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل عدم پرداخت نفقه

سلام وقتتون بخیر
بنده سه ماهه که عقد کردم و نامزدم دو ماه هست که من رو ول کرده بابت اختلاف پیش اومده و مدام میگن طلاق بگیریم نمیخوامت و نه زنگی میزنند و نه سراغی از من میگیرد و تا حالا هیچ پولی به من ندادند( البته باکره ام )
سوالم اینه که آیا با ندادن نفقه برای من حق طلاق ایجاد میشود؟ چند ماه صبر کنم تا دادگاه به خاطر نفقه خودش حکم طلاق رو صادر کنه؟ دادگاه به من حق رو میده؟یا اینکه مهریه و نفقه رو اجرا بگذارم تا نامزدم برای توافقی اقدام کنه؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

اگر تمایلی به زندگی با شوهرتان ندارید با وساطت بزرگان طرفین به صورت توافقی از هم جدا شوید و خود را ازار ندهید روی مبلغی از مهریه توافق کنید و بدون نارحتی طلاق توافقی بگیرید... دنبال کردن مطالبه مهریه ونفقه زحمت وناراحتی و اتلاف وفت زیادی دارد به هر حال با نظارت بزرگان ومشورت با یک وکیل یا مشاور خانواده اقدام نمایید.

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

از حق حبس خودتون استفاده کنین یعنی شما بدون اینکه مجبور باشین خونه همسر میتونین نفقه و مهریه رو از دادگاه بخواین

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اگر باکره هستید حق حبس دارید و می‌توانید از آن استفاده کنید یعنی به نامزد خود اعلام کنید بدون آنکه بخواهم با تو زندگی کنم باید نفقه و مهریه من را پرداخت کنید و سپس طرح دعوی نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تا زمانی که دوشیزه هستید امکان استناد به حق حبس را خواهید داشت به این معنا که میتوانید از انجام وظایف زناشویی خصوصا تمکین خاص تا زمان پرداخت کامل مهریه خودداری نمایید و در اگر این موضوع طولانی شود میتوانید به استناد عسروحرج حرج تقاضای طلاق مطرح نمایید البته کم هزینه ترین راه چه از لحاظ مالی و چه از لحاظ روحی و روانی طلاق توافقی است .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
عدم پرداخت نفقه به مدت زیاد(نه دو ماه) از جمله موارد احراز عسر و حرج است و زوجه می‌تواند نسبت به طلاق اقدام نماید.
در مورد مهریه نیز بایستی گفت هر زمانی شما می‌توانید نسبت به اجرای مهریه خویش اقدام بفرمائید.