مشاوره حقوقی رایگان - هبه ملک توسط همسر

همسر من سال گذشته در مقابل بخشش مهریه، یک قطعه زمین قولنامه ای را به من هبه کرد. هبه دست نویس بوده و در حضور دو شاهد در دفترخانه ثبت و مهر و امضا شد.
با توجه به اخلاق همسرم میترسم که از هبه رجوع کند که در این صورت نه مهریه ای دارم و نه زمین هبه ای!
چندین بار هم به ایشان اعلام کردم که زمین را از طریق قولنامه به نام بنده انتقال دهد اما از این کار امتناع می کند.
بهترین راهکار برای حفظ این زمین در حال حاضر چیست؟ حتی اگر امکان فروش یا قولنامه به شخص مورد اعتماد هم وجود داشته باشد حاضر به انجام این کار هستم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان عدم رجوع شرایطی دارد که باید محقق شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر مال مورد هبه موجود نباشد رجوع از هبه نیز امکان‌پذیر نیست

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام
مطابق ماده 803 قانون مدنی چون معوض بوده و شما مهریه و دادین قابل رجوع نیست
ولی بهترین کار انتقال اون هست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
اگر در قرارداد در مقابل بخشش مهریه هبه صورت گرفته باشد قابل رجوع نخواهد بود ولیکن با انتقال مال مورد هبه به شخص مورد وثوق خودتان میتوانید از رجوع جلو گیری نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عصو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که عین موهوبه را به شخص دیگری انتقال دهید تا امکان رجوع از هبه وجود نداشته باشد.