مشاوره حقوقی رایگان - هبه ملک توسط همسر

سلام،خسته نباشید،همسرم یک زمین داشت که سه دانگ اون رو به اسم من کردن،داخل سند تک برگ من نوشته شده که سه دانگ مشاع از شش دانگ عرصه و عیان به اسم من زده شده،الان میگه میتونم هر موقع اراده کنم سه دانگ رو پس بگیرم،خواستم بپرسم واقعا میتونه سه دانگم رو پس بگیره؟ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر انتقال قطعی داده باشند تحت شرایط خیلی خاصی مثلاً بتوانند اثبات کنند که هبه غیر معوض بوده است امکان استرداد وجود دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه انتقال قطعی صورت گرفته است و سند به نام شما صادر شده است تحت شرایطی که آن هم بسیار سخت است قابل رجوع می‌باشد شما نیز می‌توانید اقداماتی را انجام دهید