مشاوره حقوقی رایگان - شراکت دو نفر

باسلام. دوست من مغازه داشته و من با سرمایه 26 میلیون شریک شدم. اول قرارداد ننوشتیم. بعد از گذشت دو ماه شراکت به هم خورد و شریکم مدعی شد تمام اصل سرمایه ضرر کردیم. با توافق حسابدار استخدام کردیم که یک قرارداد حسابرسی دایم و یک قرارداد شراکت که حسابدار تنظیم کرده. مانده جنس در مغازه نیز شریکم صورت برداری کرده و با دست خط خودش نوشته و امضا کرده که اینقد تومان جنس تحویل گرفتم و سهم هرکدام اینقد تومان میباشد. بعد از استخدام حسابدار و رسیدگی ایشان و اعلام نظر حسابدار شریکم ملزم به پرداخت حدود 19 میلیون تومان شد که شریکم نظر حسابدار را نیز قبول نمیکند. لطفا راهنمایی کنید که میخوام از ایشان شکایت کنم. اول چه نوع شکایتی. دوم چه نوع لایحه یا دادخواست یا شکواییه بدم با تشکر از شما

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام مطالبه سهم الشرکه و سود مشارکت با توجه به حسابرسی های صورت گرفته را درخواست کنید , میتوانید ابتدا درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس حسابرسی را نمایید و پس از آن نظر کارشناسی را ضمیمه دادخواست اصلی بنمایید.