مشاوره حقوقی رایگان - ضامن

سلام. من میخوام وام بگیرم من خودم در شرکت خصوصی کار میکنم میتونم از کسر از حقوق خودم استفاده کنم؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بسته به بانکی دارید که وام می گیرید. ممکن است قبول کنند.

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال بعید به نظر می رسد بدون معرفی ضامن و یا سپردن تضمین چک یا سفته به شما تسهیلات بانکی پرداخت نمایند . ضمن اینکه تضمین قانونی و عینی وجود ندارد که اشتغال به کار شما در یک شرکت خصوصی و آنهم با قرارداد موقت کار منتهی به بازنشستگی شما گردد تا بر این مبنا گواهی کسر از حقوق شما توسط واحد اداری شرکت موصوف بتواند جایگزین معرفی ضامن و یا سپردن تضمین سایر اوراق بهادار بانکی گردد .