مشاوره حقوقی رایگان - عفو مشروط

سلام خسته نباشید ببخشید خواهرشوهرم پارسال ازشوهرم شکایت کرده بود به خاطرکشیده ای که شوهرم بهش زده امسال حساباش بسته شد ولی امروز راضی شدحساب رو باز کند ولی میگه عفو مشروط گذاشتن واسش که هرچی میخواد بدهیم بهش میخواستم ببینم حقیقت دارد یا نه شامل شوهر من میشه عفو مشروط یانه ممنونم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سیلی زدن جزو مواردی حبس نیست و نبازی به عفو مشروط نیست سوال شما با دقیق مطرح نشده یا جزئیات مخفی مانده

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام خیر درصورتی است که محکوم علیه قبول کنه چنانچه شرط قبول نکنه اعتبار نداره

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

تو موضوع دیه عفو مشروط وجود نداره

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

موضوع به این صورت نیست. از شعبه پسگسری کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر منظور رضایت است باید گفت رضایت بی قید و شرط اخذ می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به شما دروغ گفتند از شعبه پیگیری کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به نظر مراد شما از عفو مشروط رضایت مشروط است لذا رضایت مشروط توسط محاکم پذیرفتنی نیست مگر اینکه شاکی تقاضای ترک تعقیب نموده باشد که در اینصورت تا یک سال امکان پیگیری مجدد پرونده وجود خواهد داست.