مشاوره حقوقی رایگان - سوالات عنوان شغلی

سلام و عرض ادب بنده سال 1391با گذراندن ازمون به استخدام سازمان اتش نشانی شهرداری قزوین درامدم و به عنوان کارمند پیمانی مشغول به خدمت شدم و الان بعد از 8 سال تازه قراردادی را به عنوان قرارداد مستخدم موقت تنظیم و اجبار به امضا مینمایند و حالا این موضوع را مطرح کردم که به این سوالات برسم 1اول اینکه بعد از 8 سال بنده طبق قانون نباید به قرارداد رسمی تبدیل وضعیت شوم بدون هیچ اخطار و تذکر کتبی درج در پرونده 2دوم اینکه عنوان شغلی بنده به عنوان کارمند در در قرارداد درج شده ولی در قسمت عملیات به صورت شیفتی مشغول خدمت هستم ولی حقوق بنده را مثل کارمندا اداری محاسبه مینمایند 3سوم اینکه ایا بعد از گذشت 8سال میتوانند بنده را تبدیل وضعیت به مستخدم موقت کنند یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید و در ضمن در مورد موضوع دوم به کدوم مرجع اداری مراجعه کنیم تا یا اینکه عنوان شغلیمان تغییر پیدا کند و یا به صورت کارمندای دیگر شاغل در شهرداری مشغول خدمت شویم باتشکر فراوان

پاسخ ها :

مرتضي  بصيري

مرتضي بصيري :

بسمه تعالي
نحوه بكارگيري شهرداري معمولا همينطوري بوده ولي اينكه قسمت عمليات رو اداري درج كرده اند اين درواقع ظلم بشماست چون از مزاياي سختي كار مرحوم ميشوين
بايد به معاون اداري مالي يا آتش پاد بگين نشد سازمان آتش نشاني زير نظر شهرداري و درپي آن شوراي شهر مي باشد