مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

سلام وقت بخیر تشکر میکنم از وکلای زحمت کش دادراه سوال بنده اینه زوج هستم رای عدم تمکین به نفع زوج که بنده باشم صادر شد و خانم طبق مهلت 20روزه ای که برای اعتراض داشت هیچ اقدامی نکرد و حکم قطعی شد به نفع زوج که بنده هستم اما درخواست اجراییه تمکین ندادم توی این مدت زوجه درخواست طلاق داد به دلیل عسر و حرج قاضی دادگاه حکم طلاق زوجه را صادر کرده که به دلیل نفقه ندادن زوج تا6ماه و20روز مهلت اعتراض برای بنده گذاشتن من نمیخوام طلاق بدهم خانمم رو و دوستش دارم حالا سوال بنده اینه که بنده الان باید چه کار کنم چون زمانی زیادی ندارم. ممنونم میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نفقات را تماما واریز ورسید واریزی را به همراه دادنامه تمکین ولایحه دفاعیه پیوست دادخواست تجدید نظر خواهی از رای طلاق کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در مهلت مقرر تجدیدنظر خواهی و ادله خود را ارائه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در مهلت مقرر قانونی به رأی دادگاه بدوی اعتراض نمائید و نسبت به پرداخت نفقه همسر خویش اقدام نمائید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

اگر مایل نیستید طلاق بدهید نفقه قبل از رای را پزداخت کنید و به دادگاه مراجعه کرده و رای عدم تمکین را ارائه دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما بلافاصله نفقه را به حساب زوجه واریز نمایید
و تجدیدنظرخواهی نمایید
و شما باید لایحه تجدیدنظرخواهی دقیق تنطیم و ارائه نمایید
و