مشاوره حقوقی رایگان - تغییر زمین زراعی به باغ

با سلام
سوال من این هست که اگر کسی بخواد مزرعه یا زمین زراعیش را به باغ تبدیل کنه طبق قانون نیاز به مجوز یا ارائه مدرک خاصی داره و از چه ارگانی باید اقدام بکنه یا اینکه میتونه سر خود و بدون مجوز این کارا انجام بده و اگر ماده یا تبصره قانونی داره بفرماییدد ممنون میشم سوال منا جواب بدید

پاسخ ها :

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
با توجه به ماهیت کاری که میفرمایید هر دو در حوزه زراعت است نیازی برای مجوز نیست . و صرفا باید تغییر در حوزه کشاورزی باشد.