مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل شالیزار به باغ

سلام. من جانباز 25 درصد هستم یه زمین شالیزار دارم در گیلان میخواستم بدونم اگه واسه تغییر کاربری به باغی بخوام اقدام کنم موفق میشم در ضمن زمین مکانیزه شده اس و سند آبیاری داره

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان پذیر است. در صورتی که شما به جهاد کشاورزی شهر گیلان به شکل حضوری مراجعه کنید به شکل دقیق شما را راهنمایی خواهند کرد تا تغییر کاربری را به انجام برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر قانونی امکان تغییر کاربری وجود ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به بنیاد مسکن مراجعه کنید ربطی به جانبازبودن شما ندارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید به جهاد کشاورزی محل مراجعه کنید دیگر تصمیم با انهاست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر گمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اجازه بدهد بله

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا نمی توانید چنین اقدامی را انجام دهید و ارتباطی به جانباز بودن شما ندارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص و مالک تغییر کاربری و موافقت با آن با مراجع زیربط ازجمله بنیاد مسکن ، جهاد کشاورزی و... می باشد .

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید درخواست خود را به کمیسیون ماده 5 شورای عالی شهرسازی جهت تغییر کاربری دهید ، در صورت موافقت این کمیسیون تغییر کاربری امکان پذیر است در غیر این صورت خیر.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما شما میتوانید در زمین درختکاری نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید شرایط باغ شما و موقعیت مکانی زمین مورد بررسی قرار بگیرد

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
نیازمند بررسی می باشد و با وجود شرایطی این امکان متصور است.

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

درخواست خود مبنی بر تغییر کاربری به اداره ی جهاد کشاورزی شهرستان ارائه بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام. با ملاحظه موقعیت زمین و مدارک بهتر میتوانم راهنمایی نمایم
ولی درکل تغییر کاربری اراضی کشاورزی با جهاد کشاورزی میباشد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

تغییر کاربری کشاورزی به باغ شرایط ویژه ای داره با کارشناس جهادکشاورزی یا امور اراضی مشورت کنید

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

جانبازبودن شما تاثیری در تغییر کاربری نداره باید به جهاد کشاورزی منطقه مراجعه کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع تابع قوانین و مقررات بوده و میتوانید از طریق جهاد کشاورزی پیگیری کنید ، اما بعید است نتیجه داشته باشد.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق جهاد کشاورزی موضوع را پیگیری نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام از طریق جهاد کشاورزی محل وقوع ملک قابل پیگیری است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

از طریق جهاد منطقه پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید در جهت تغییر کاربری به کمیسیون برود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله امکانپذیر است از طریق درخواست به کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون جلوگیری از تغییر کاربری اراضی واقع در جهاد کشاورزی مربوطه مجوز آن را دریافت کنید ، هر چند تغییر به باغ تغییر کاربری محسوب نمیگردد ، منتها مجوز این عمل را از کمیسیون مذکور دریافت نمایید