مشاوره حقوقی رایگان - شکایت عدم تحویل کالا

سلام من عمده فروشی موبایل داشتم و در سال 95 هشتاد میلیون موبایل به مشتری فروختم و ایشون طی هفت چک مبلغ را به من پرداخت کرد و زمان چک که شد حساب را بسط و چک ها را پاس نکرد و بعد شکایت کرد که چک ها دزدید شده و خودش محکوم شد و بعد شکایت کرد که چک ها امانت بوده و باز محکوم شد و حالا شکایت عدم تحویل کالا کرده میخام بدونم چگونه میشه بدون پرداخت پولی این شکایت را کرده؟ در ضمن ما نه قراردادی داریم و نه من شماره سریال دارم از موبایل ها .
ایشون مشتری دو ساله من بوده و تمام کار کرد ما به این صورت بوده ممنون میشم جواب دهید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
طرح این دعوا ؛اقرار به وقوع معامله است و میتوانید با دلایلی همانند شاهد یا رسید پستی ؛ تحویل سفارش کالا را با اثبات برسانید سپس با رای صادره فوق و کمک وکیل ،دعوای مطالبه قیمت کالا علیه ایشان مطرح نمائید

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام با توجه به دعوا های متعدد طرف شما می توانید موضوع را اثبات نماید و اینکه از طریق چک اقدام کنید