مشاوره حقوقی رایگان - همه سوابق بیمه حساب میشه یا فقط آخرین کارگاهی که کار کردم؟

سلام. من بعد از 16 ماه سابقه بیمه سه ماه بیکار شدم و بیمه ام قطع شد دوباره سرکار رفتم و 23 ماه بیمه شدم الان قراردادم تموم شده و کارفرما قراردادم رو تمدید نکرد میخوام بیمه بیکاری بگیرم آیا اون 16 ماه هم با 23 ماه جمع میشه یا فقط طبق همون 23 ماه بهم تعلق میگیره؟؟؟ تا حالا هم بیمه بیکاری نگرفتم و مجرد هستم میخوام بدونم یکسال بیمه بیکاری میتونم بگیرم یا 6 ماه؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بله محاسبه میشه.برای محاسبه سوابق جهت بیمه بیکاری تمامی سوابق تجمیع میشه و ضرورتی نداره که سوابق پیوسته باشه.منتها شما اگر قصد برخورداری از بیمه بیکاری دارید باید حتما ظرف یکماه از روزی که بیکار شدید براس تشکیل پرونده به اداره کار مراجعه کنید در غیر اینصورت بیمه حقوق بیکاری به شما نمیدهد.سابقه بیمه بالای دو سال تا 10سال اگر مجرد باشید یکسال و اگر متاهل باشید یکسال و نیم حق بیمه بیکاری میتواند دریافت کند.