مشاوره حقوقی رایگان - مهریه بیشتر از 700سکه

کارمند هستم و 1/4 حقوقم بابت مهریه از طریق ثبت کسر میشود
آیا پذیرش درخواست اعسار میتواند کمک کند که تا 110 سکه بیشتر از حقوقم کسر نشود

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز باتوجه به اینکه تعیین میزان مهریه توسط طرفین یعنی زوج وزوجه هنگام تنظیم سند بنحو ارادی بعمل می آید وحسب مبانی قانونی اصل بر آزادی اراده ها است وشما 700 عدد سکه را پذرفتید لذا تمام 700 سکه بر ذمه شما ست مگر اینکه برائت الذمه ویا صلحی در بین باشد وموضع 110 عدد سکه که در عرف مطرح است مختص جلب است وبدین معنی است که در حالت فعلی که مهریه خانم 700 عدد سکه است در صورتی که شما 110 عدد سکه را پرداخت کنید نسبت به مازاد آن در صورت اعسار وعدم امکان کسر از حقوق برگ جلب برای شما صادر نمی گردد نه اینکه خانم دیگر طلبکار نیست موفق باشید