مشاوره حقوقی رایگان - تصاحب انباری توسط همسایه

با سلام و وقت بخیر
همسایه که مالک قدیمی واحد بوده و در همان ساختمان ساکن است با توجه به خالی بودن انباری اقدام به استفاده شخصی از انباری نموده و درب آن را قفل نموده و هرچه پیگیر شدیم جواب مشخصی ندادند از نظر اساتید محترم بهترین اقدام حقوقی چیست
با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مالک انباری با احراز مالکیت میپواند رفع مانع مطالبه کند

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز اقدام فوری کیفری تصرف عدوانی اقدام حقوقی خلع ید موفق باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تصرف عدوانی چه از لحاظ حقوقی و چه از لحاظ کیفری اتفاق افتاده است و دعوای مربوطه در این خصوص را مطرح بفرمائید.