مشاوره حقوقی رایگان - اعصاب روان

باسلام .بنده بیماری اعصاب روان دارم خودزنی های زیادی ر دستم دارم از دکترخودم هم نامه دارم .رفتم کمیسیون پزشکی 6ماه بهم معاف موقت دادن .میخوام بدونم بهم معافیت دائم میدن یانه؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز همه چیز بستگی به میزان بیماری شما و نظریه پزشکی قانونی وهئیت های پزشکی معتمد نظام وظیفه دارد درصورتی که اوضاع واحوال شما به حدی باشد که اصطلاحا به مرز جنون اعم از ادواری (موقت) ویا اطباقی (دائمی)باشد معاف خواهید شد اما در صورتی که دو قطبی ویا اختلاف شخصیتی تشخیص داده شود معاف نخواهید شد که البته بنده معتقدم شما از پزشکان ؛ بیماری خود را بهتر می توانید تشخیص دهید با این ملاک های که عرض کردم شرایط خود را مقایسه کنید تا به نتیجه برسید موفق باشید.