مشاوره حقوقی رایگان - توقیف مال از کلاهبرداری که مال غیر به بنده فروخته است

با سلام
پنج سال پیش زمین مسکونی از فردی با مبایعه نامه خریداری کردم
دو سال پیش شخص جدیدی با سند تک برگ دادخواست خلع ید بر روی زمین بنده را داد
هنوز رای قطعی صادر نشده است.
اما از مدارک مشخص است که من مال غیر را خریداری کردم
سوال این است
آیا من ، جهت جلوگیری از فرار فروشنده ، الان که هنوز رای قطعی نیامده است ، میتوانم مالی از او را توقیف کنم!؟
چون احتمالا این شخص فراری خواهد شد

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز علاوه بر جلب ثالث در دعوی حقوقی فوراطرح شکایت کیفری با موضوع کلاهبرداری وفروش مال غیر مطرح کنید ودرخواست صدور دستور موقت وتامین خواسته نیز تقدیم کنید واگر مالی دارد بنحو موقت توقیف می گردد