مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

باسلام خسته نباشید دونفر دوست که یکی خودرو خودرا باتمامی مدارک به دوستش که رفیق وامین خود بوده داده تابفروش برساند وخودروی کوچکی برای آن خریداری نماید و بنده ازبرنامه دیوار این خودرو را خریداری کردم و80درصد مبلغ راپرداخت کردم ولی بعدازگرفتن پول آن رابه صاحب سند نداده ومتواری شده وصاحب سند ماشین مراکه خریدم شکایت نموده ولی صاحب سند خود دردادگاه به دادم مدارکها برای فروش اعتراف کرده است خواستم بدونم تکلیف ماشین من چه میشود ممنون ازشما

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

سلام دوست عزیز شما بعنوان خریدار باید ابتدا فروشنده را اعتبار سنجی نمائید واصطلاحا حد اقل مالیکت وی را احراز کنید سپس وارد معامله شوید در هر حال این مهم را به بقیه نیز توصیه کنید اما در پاسخ مشخص به سوال شما باید عرض شود که در صورتی که صاحب اصلی ماشین ؛ فروش وبیع انجام شده را تنفیذ نکن (قبول نکند) وماشین را از ید شما خارج کند شما جز مراجعه به فروشنده فضولی چاره ای ندارید لذا می توانید دادخواستی از طریق دفاتر خدمات قضائی تنظیم ومطالبه استرداد ثمن را بنمائید هرچند طرف شما متواوری است موفق باشید