مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای قابل اثبات هستش

سلام برای مهریه زوجه میتونه زمین قولنامه ای رو به دادگاه معرفی کنه قولنامه دفتر املاک نوشته شده ولی کد رهگیری نداره در ضمن این قولنامه در اصل باید بنام پدرم میشد چون حضور نداشت بنام من خورد که معامله انجام بشه چون معامله شیرینی بود در اصل هیچ ثمن و مبلغی از طرف من به فروشنده پرداخت نشده و تمام چک و پولش رو پدرم داده
در ضمن اسم دونفر بعنوان خریدار ثبت شده در قولنامه اسم من و شریک بابام هیچ نوشته نشده چقدر سهم افراد هستش

فکر کنم کپی قولنامه رو داره زوجه

حالا ما موندیم که چکار کنیم با این وضعیت

ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توجه به شرایط گفته شده بهتر است اطلاعات کافی در خصوص اسناد داشته باشید........ در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید