مشاوره حقوقی رایگان - حکم سرقت

من 13 ساله هستم و با تهدید در یک سرقت از دکه شرکت کردم ولی کاری نکرده ام و فقط تماشا گر بوده ام ولی دور از صحنه و تمام وسایلی که به من دادن را دور انداختم و الان دوربین ها هم فیلم دارند و من هم در دوربین ها بودم شکایت هم کرده است می خواهم بدانم حکم من چیست؟

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر بتوانید اثبات کنید نقشی نداشته اید و هیچ کاری نکرده اید حکمی ندارید پیشنهاد میکنم از مشاوره از وکیل حتما استفاده کنید تا بهتر راهنمایی کنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده، شما سارق محسوب نخواهید شد.

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

بستگی دارد چی سرقت شده و نطر قاضی حاکم است،البته میزان سن هم مد نظر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید موارد مذبور را بتوانید اثبات کنید
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود