مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه عادی

با سلام. پدرم با وکالت نامه بلاعزل رسمی، در فروش یک خانه که از پدربزرگم داشت، خونه ای رو به صورت صلح نامه دستی و دارای شاهد به مبلغ ناچیز به مادرم واگذار کرد ،چند سالی هست که پدربزرگم فوت شده، وراث صلح نامه رو رد کردن و میخوان طرح شکایت کنن ،آیا این صلح نامه به نفع ما اعتبار دارد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی بررسی گردد. اگر مشکل قانونی نداشته باشد. احتمال ابطال بسیارکم است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

طبق قانون قرارداد صلح نامه باید به صورت رسمی تنظیم گردد
ولی قرارداد صلح عادی باطل نیست ولی باید در دادگاه مالکیت متصالح اثبات گردد
و متصالح باید دادخواست به طرفیت تمام ورثه اقامه نماید

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

به نظر خیر, مستلزم بررسی مدارک است