مشاوره حقوقی رایگان - جواز کسب و مالیات

سلام من با شخصی به صورت شریکی سوپر مارکت راه اندازی کردیم جواز به نام من هست از طرفی من خودم جای دیگه مشغول به کار هستم نمیرسم سر بزنم به سوپر مارکت خواستم بدونم برای مالیات باید چه کار کنیم آیا مالیات به نام من میاد و باید تفاهم نامه تو دفتر خونه ثبت کنیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده مالیاتی تشکیل دهید و میزان شراکت را درپرونده مذبور مشخص کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما مسئولیت خواهید داشت
شما باید اظهارنامه مالیاتی به اسم هر دو نفر شریک تکمیل نمایید