مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید واحد

با سلام
اپارتمانی را از زمینی مشارکتی از سازنده خریدم و کد رهگیری از ملکم گرفتم ولی مالک ملک قرار داد را امضا نکرده و بی خبر بوده و همچنین دانگی از ملکم بنام سازنده نبوده و ساختمانم به صورت نیمه کاره رها شده الان مالک از من شکایت کرده و میخواهد خرید من رو باطل کنه ایا امکانش وجود داره؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی اسناد ومدارک بررسی گردد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر سازنده اختیاری فروش نداشته باشد و چیزی به نامش نباشد معامله قابل ابطال است.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

باید قرارداد بین مالک و سازنده را بررسی کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در قرارداد مشارکت در ساخت بین سازنده و مالک زمین سازنده حق فروش نداشته مالک حق ابطال مبایعه نامه شما را دارد

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله، باید از طریق پیش فروش محضری اقدام می کردید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به اختیارات سازنده و پیمانکار در ساختمان دارد و باید جزئیات بررسی شود تا با گفتگوی متقابل راهنمایی دقیق بتوان کرد