مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ناقص کار توسط کابینت ساز

سلام وقتتون بخیر
کابینت ساز اومده برای من کار انجام داده و درب و کمدی ساخته پول کابینت پرداخت شده ولی کار تکمیل نشده درب ها همینطور ولی چک 7 میلیونی آخریش که تاریخ فردا هست رو مسدود کردم
هرچی هم بهش گفتم بعد از یک سال و نیم بیا کار و تکمیل کن نیومده
الان چک رو مسدود کرد‌م خوبه بروم براش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید دا خواست الزام به انجام تعهد مطرح نمایید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

الزام به انجام تعهد بخاید
تکمیل نواقصات

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که شکایت خود را از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری نمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما حق نداشتید چک را مسدود کنید فقط میتوانستید دادخواست دهید