مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پول پیش

با سلام بنده یک واحد دو خواب دارم که یه خوابش رو دادم اجاره و تو یکی از اتاقا از وسایل خودم گذاشتم درشو قفل کردم و همون جوری دادم دست مستاجرحالا بعد هشت ماه از وسایل اتاق من دزدی شده و احساس میکنم کار خود مستاجر باشه آیا من میتونم از پول پیشی که به من داده خسارت کم کنم یا بخشی از پول رو بهش ندم لازم به ذکره که تو قرارداد کتبا ذکر شده که یک اتاق با در بسته معلق به صاحب خانه است

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
با عنوان سرقت شکایت کنید اگر ثابت کردید کار مستاجر بوده در این صورت می توانید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

وسایل شما آنجا به رسم امانت بوده است یا اینکه آن را مطابق قراردادی با هزینه اجرت دست طرف داده‌اید لذا همه این‌ها لحاظ می‌شود و شکایتی برای شما احتمالاً متصور نباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ابتدا باید ادعای شما در مراجع قضایی اثبات گردد