مشاوره حقوقی رایگان - طرح جدید و قدیم مهریه

با سلام
بنده در سال 97 عقد کردم و در سال 1400 طلاق ثبت شد. (به درخواست زوج). در عقد نامه طرح جدید ذکر شده.
الان که نوبت سالی یک سکه از قسطها هست شعبه احکام بهش گفته برو طرح قدیم بیار ما از سال 71 همه رو طرح جدید حساب میکنیم.
با توجه به تاریخ عقدم که بعد از 71 هست (سال 97) و طرح جدید نوشته شده در عقدنامه میتونم با لایحه به قاضی از حقم دفاع کنم؟ بهانه میارن که تاریخ ضرب نوشته نشده که، فقط طرح جدید نوشتن و ما هم همان 71 را طرح جدید میدونیم!
لطفا راهنماییم میکنید؟ چطور میتونم به حقم برسم؟ همگی میدونیم که الان طرح جدید همان ضرب 86 میباشد.
متشکرم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید وفق آن‌چه در سند نکاحیه آمده است عمل شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید طبق عقد نامه دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید اعتراض کنید.
باید طرح جدید پرداخت بشه