مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام خدمت بزرگوارن
ببخشیدسوال بنده اینه که من مهریه ام روبه اجراگذاشتم ازطریق ثبت اسنادوچون همسرم نظامی هستن ازحقوق ایشان کسرمیشود ازمهرماه 1401شروع شده که ماهی 1900 ازحقوق همسرم به من واریزمیشد
تابهمن ماه 1401 به من مهریه دادن ازبهمن ماه 1401 تاالان که اول بهمن ماه 1402 هستیم چیزی به من داده نشده
هروقت هم پی گیرشدم ازستادنیروانتظامی گفتن که فرمانده نداریم جانشین ایشان هم حق امضا ندارن نزدیک به یکساله مهریه به من نمیدن
زمانی هم که من اقدام کردم برای مهریه هرسکه حدود15میلیون بوده
الان سکه حدود30 میلیون هست آیامن میتونم درخواستی بدم که سکه طبق همین 30 تومن بشه ومهریه ام ماهانه بیشتربشه؟
ممنون ازراهنمایی شما

پاسخ ها :

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. کسر از حقوق ایشان به نسبتی صورت میگیرد که مطابق با تورم افزایش می یابد بطور مثال یک سوم حقوق ایشان کسر می شود و به حساب شما واریز میشود لذا هرسال افزایش تورم در آن موثر است. میتوانید از دادگاه مطالبه مهریه بنمایید تا بصورت اقساطی و سکه پرداخت شود. که رویه حال حاضر محاکم نیز سالانه یک سکه می باشد که بنظر میرسد همان کسر از حقوق ایشان منطقی تر باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا به نتیجه نمی‌رسد.