مشاوره حقوقی رایگان - بالابر ساختمانی

با سلام.
بنده در طبقه دوم ساختمان 5واحدی ساکن هستم و بدلیل مخالف یکی از واحدها برای گذاشتن بالابرهای آسانسوری، میخواستم از بالابر های متحرک با جک آکاردئونی در چشمه ی راه پله استفاده کنم
استفاده از این وسیله هیچ آسیبی به ساختمان نمی‌زند ،درمحل رفت‌وآمد ساکنین نیست و مانع نور راه پله هم نمی‌شود.حتی برقش رو هم از منزل خودم میگیرم
سوال من این است ایشون میتونه از این وسیله شکایت کنه؟به عنوان اینکه وسیله ی من توی مشاع هست؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

استفاده از مشاعات منوط به رضایت تمام مالکین است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

راه پله جزء مشاعات است و کلیه ساکنین باید رضایت بدهند

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بله می تواند هر گونه دخل و تصرف در قسمتهای اشتراکی ولو فضای محاذی ممنوع است همچنین از لحاظ مقررات فنی هم شهرداری حق ورود دارد.