مشاوره حقوقی رایگان - وکالت به همسر موقت

آیا در غیاب شوهر همسر موقت میتوانداداره اموال و کارهایش را به دست بگیرد0مثلا ماشین ویا اموالی را ب فروش برساند ک خوده ایشان هم قصد همین کار را داشتند.ک خانه ای بگیرند ک همسرش در غیاب ایشان آواره خیابان و کوچ نشود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند با وجود اذن و یا وکالت ونمایندگی امکان پذیر است

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

اگر معامله ای بدون امضای همسرتون انجام بدید قانونا فروش مال غیر هستش ولی ممکنه همسرتون با توجه به تفاهمات موجود شکایت نکنه و مشکلی پیش نیاد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه وکالت رسمی در بین باشد مشکلی پیش نخواهد آمد در غیر اینصورت در معرض طرح شکایت فروش مال غیر از ناحیه همسر یا خریدار قرار خواهید داشت.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر وکالت اداری داشته باشد بله امکان پذیر است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

وکالت جهت فروش �گونه اقدام حقوقی در خصوص اموال می‌توان به هر شخصی داد فرقی نمی‌کند که زن باشد یا مرد ولیکن در وکالت‌نامه باید تمام اختیارات زن قید شود و همچنین اختیار گرفتن پول