مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پرده بکارت

سلام
وقت بخیر
یکی از دوستام با زن برادرش اختلاف داره بخاطر ارث بهش گفته بود ابروتو میبرم.
چند ماه پیش بهش گفته بود ک ب دخترم در کودکی تجاوز کرده ای دخترش الان 18 سالشه میگه 6 سال پیش تجاوز کرده ی
اول بهش گفته ک پول بده پردشو ترمیم کنم اینم اصلن قبول نکرده ولی با تهدید و اصرار زیاد گفته خودم ندارم ولی بخاطر آبرو ب برادر بزرگم میگم اون میده
ب برادر بزرگش گفته اونم بخاطر آبرو 60 تومن داده پردشو ترمیم کرده حالا هم حالا میگه اگه 600 ندی شکایت میکنم
و تنها مدرک هم اون صدایی هست ک گفته به برادر بزرگم میگم .
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه مرتکب جرم تجاوز به محارم خودش نشده نگران نباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این خانم شاکی خصوصی محسوب نمی شود خود دختر باید شکایت نماید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگه مطمئن هستن چنین کاری انجام نشده به جرم اخاذی شکایت کنین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
باید این ادعا در مراجع قضایی اثبات گردد
و اثبات تجاوز به عنف هم مشکل است