مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد به قرار

سلام من یک گروه تلگرامی رو داشتم تو تلگرام از یکی می خریدم.بعد گفت پولو بزن به این کارت منم زدم .بعد الان میگه من فکر کردم می خواستی رسید فیک بدی و باورم نمیشه و چنل رو بهت نمی‌دم و اون شماره کارتی هم که بهت دادم ماله یک نفر دیگه بود .الان من باید چی کار کنم؟ رسیدید انتقال و پیام ها هم موجود می باشد.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست علیه صاحب حسابی که به آن پول واریز کرده اید مطرح نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به دفتر خدمات الکترونیک بروید و طرح شکایت کلاهبرداری اینترنتی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شکایت کیفری کلاهبرداری بر علیه آن طرف و صاحب حساب باهم