مشاوره حقوقی رایگان - فرعی به اصلی

از فرعی با پراید وارد چهار راه شدم ماشینی ندیدم تا وسط رفتم پژو با سرعت 100 تا از اصلی وارد چهار راه شد بدون ترمز زدن به گلگیر و در عقب من برخورد کرد به طوری که اگر مهار نداشتم ماشین چپ میکرد.خیابان فرعی بنده پراید 10 متری و خیابان اصلی پژو 12 متری بود.پژو با 100 سرعت تو لاین مخالف وارد چهار راه شد بدون ترمز به عقب پراید من زد کارشناس بدون اینکه اصلا نگاه کنه منو مقصر کرد.خود پژو قبول داشت مقصر چون سرعتش بالا بود لاین مخالف بود ترمز نزد با گوشی صحبت میکرد ولی مامور راهنمایی فقط بدلیل فرعی اصلی منو مقصر کرد ایا این درسته خداروخوش میاد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نظر افسر ملاک است و اگر اعتراضی دارید در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود مقصر را کارشناس تعیین می نماید
وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با افسر تصادفات است می‌توانید به کروکی اعتراض کنید